Testimoni Hipertiroid Dengan Shaklee

Assalamualaikum.

Saya nak share satu testimoni customer yang mengambil Set Hipertiroid Shaklee untuk masalah yang dihadapinya.

Customer ini adalah sepupu saya sendiri yang mengalami masalah tiroid sejak dari belasan tahun hingga sekarang (kini dia sudah 20-an). Apabila dia tengok saya jual Shaklee, dia berminat untuk ambil supplement Shaklee bagi masalahnya. Saya suggest pada dia Set Hipertiroid iaitu Ostematrix, B-complex, Vitamin E dan Vitamin C bersama dengan jadual makan setiap supplement ini.

Testimoni Hipertiroid Dengan Shaklee

Alhamdulillah, selepas beberapa bulan mengamalkan set ini, ada feedback positif daripada doktor. Kalau dulu kena jumpa doktor setiap bulan, kini, telah berkurang kepada 3 bulan, kemudian menjadi 6 bulan. How happy she is right now!

Testimoni Hipertiroid Dengan Shaklee

Siapa Dia Dahulu?

Dahulu, sepupu saya ini selalu tidak sihat dan jelas nampak tidak sihat pada diri dia. Selalu demam, muka pucat, jari jemari menggigil, dan dia tak mampu untuk lurukan tangan. Apabila appointment dengan doktor, bacaan darah selalu menunjukkan tidak stabil. Ada satu tahap tu, doktor set appointment untuk dia dimasukkan kamera tiub melalui mulutnya untuk doktor tengok dengan jelas keadaan tiroid. Betapa terkejutnya dia apabila doktor bagi tahu tiroidnya sudah bercambah. Dengan kata lain, tiroid dia sudah ada di merata-rata disekitar ‘ibu’ tiroid itu.

Doktor bagi cadangan untuk buat pembedahan, namun, kata doktor, cuba cari solution lain sebab pembedahan ini mungkin akan beri beberapa kesan pada kesihatan. Doktor minta balik rumah dan berbincang dengan keluarga mengenai hal ini. Dan tanpa melalui pembedahan, dia pilih untuk lebih sihat dengan cara semulajadi, antaranya:

  • Hidup dengan lebih positif
  • Ambil makanan yang menyihatkan
  • Cuba makan lebih sayur-sayuran dan buah-buahan
  • Ambil supplement

Kini, dia seorang yang cergas, sihat, ceria, jarang demam dan paling best doktor sangat berpuas hati dengan tahap kesihatan dia. Alhamdulillah, semuanya asbab tekad diri untuk lebih sihat. Dan alhamdulillah dengan mengamalkan supplement shaklee secara konsisten, kita boleh nampak perubahan yang berlaku.

Syukur.

Jika anda ingin mendapatkan Shaklee, boleh hubungi saya melalui medium berikut:

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

#tsunamishaklee

#iloveshaklee

#fitwithshaklee

Testimoni Hipertiroid Dengan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge