Apa jenis SOHO kegemaran anda?

😍😍😍

SOHO idaman saya😍

Jom Berangan sat:
Letak meja kat tepi tingkap, dapat la angin sepoi-sepoi bahasa semualajadi, pastu belakang sikit letak rak. Termasuk rak nak display barang yang dijual. I kan jual shaklee, display produk shaklee. Selain tu sistem fail yang lengkap. Eh2, nak jugak rak letak koleksi mug…dan hadiah dari Shaklee😍😘

Ha…gitulah konsep SOHO idaman hati saya.
Moga business lebih maju dan dapat buat SOHO idaman ni😍

Apa yang penting SOHO ni?

1. Senang kita nak fokus dengan kerja

2. Tempat dimana kita letak Vision Board dan segala perancangan busines

3. Display produk & stok

4. Sistem fail. Segala surat menyurat atau resit pembelian produk Shaklee

5. Rekod customer

6. Segala jenis alat tulis atau stationery yang kita perlu

7. Segala jenis kertas & sampul pos laju

Dan yang berkaitan dengannya.
Best tak?

Jom kita lipat gandakan usaha supaya boleh capai impian kita.

Sharing is caring.

Jom bina impian bersama saya dan Shaklee.

Fadhilah – 0194555534

 

Small Office Home Office (SOHO) Idaman Kalbu
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge