Siapa Yang Memerlukan Vitalea Shaklee ini. Selain digelar multivitamin terbaik di dunia kerana lengkap dengan vitamin dan mineral, Vitalea juga telah dibuktikan secara klinikal sebagai multivitamin terpantas larut dalam air dan tubuh manusia.

SIAPA YANG PERLU AMBIL VITALEA?

☆ Individu yang mementingkan kesihatan
☆ Pesakit yang baru lepas pembedahan
☆ Individu yang inginkan kulit dan rambut yang kuat dan sihat
☆ Individu yang ingin tingkatkan sistem imunisasi
☆ Ibu yang sedang hamil
☆ Ibu yang lepas bersalin dan dalam pantang
☆ Wanita yang menopaus
☆ Remaja yang sedang membesar
☆ Individu yang menderita sakit beguk/ tiroid (akibat kekurangan iodin)
☆ Individu yang tidak lengkap diet harian

TESTIMONI VITALEA

Testimoni saya.

Saya sendiri pengamal tegar Vitalea. Malah, produk pertama yang buat saya jatuh hati dengan Shaklee ialah Vitalea dan kemudian ESP. Vitalea menjadikan saya energetic dan bertenaga sepanjang hari. Walaupun adakalanya kepenatan bekerja, tapi saya masih mampu bergerak. Vitalea juga jadikan saya tidur lebih lena dan aman.

Testimoni Kedua

image

Ini kisah customer saya sendiri. Dia muda lagi. Sekarang belajar di kolej. Semasa bersekolah, dia mempunyai rutin bulanan iaitu check up doktor untuk masalah HB Low. Setiap bulan perlu cek dan doktor akan justify HB dia. Setiap bulan jugak HB dia akan bermasalah. Sehingga dia bertemu saya dan saya suggest untuk dia ambil Vitalea, dan akhirnya selepas 2 minggu ambil Vitalea dan result HB selepas tu sangat cantik. Kalau dulu asyik bacaannya 8, 9 atau 10 tapi kali ni dah mencapai angka 11. Doktor sangat hepi dan customer saya semestinya lagi happy!

Testimoni Ke-3

image

Cergaskan diri anda sepanjang hari dengan Vitalea.

Hubungi saya untuk order. Inginkan penjimatan berganda? Daftar sebagai ahli dan anda boleh jimat berganda-ganda untuk sepanjang hidup.

Fadhilah – 0194555534

Siapa Yang Memerlukan Vitalea Atau Multivitamin Shaklee?
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge