Siapa setuju kalau saya cakap semua orang suka jadi cantik?Setuju tak?

Oleh itu, jom kita tengok apa yang Shaklee tawarkan kepada anda untuk mendapatkan kulit yang sihat.

Set Kecantikan Kulit Shaklee

ESP : Memulihkan sel dari dalam, mengandungsi sumber kalsium, sumber protein yang sangat bagus daripada kacang soya yang berkualiti tinggi.

Baca Juga:

Kelebihan ESP Yang Anda Patut Tahu

Set Kecantikan Kulit Shaklee
Collagen Powder : Kolagen terbaik dalam pasaran. Kolagen ini dihasilkan daripada ekstrak bahan 100% semulajadi. Kolagen ini dilengkapi dengan vitamin C dan vitamin B. Collagen powder Shaklee juga mengandungi glucosamine iaitu salah satu sumber penting untuk sendi anda! Sendi kita disokong oleh kolagen, namun, kolagen berkurangan seiring dengan pertambahan usia, jadi, anda perlu top-up kolagen daripada sumber luar.

Baca Juga:

Collagen Powder Shaklee

Set Kecantikan Kulit Shaklee

Hormon – B-Complex dan GLA

Vitamin B : Dikenali sebagai B-Complex Shaklee. Selain untuk kesihatan kulit, vitamin B Shaklee ini lengkap dengan 8 jenis B untuk keperluan badan. Vitamin ini sangat penting terutama untuk golongan wanita. Tidak mengira sama ada mereka yang bujang, atau sudah berkahwin, anda WAJIB ambil vitamin B. Vitamin ini membantu mengurangkan stress dan kemurungan, memberikan tenaga, menguatkan antibodi badan, kuku dan rambut. B-complex ini hanya dalam botol kecil, ada 120 biji di dalamnya, namun, kuasanya POWERFUL!

Baca juga:

Atasi Masalah Kebas Tangan Dan Kaki Dengan Vitamin B

 

Set Kecantikan Kulit Shaklee
GLA – atau nama penuh Gamma Linolenic Acid adalah asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan anda untuk menghasilkan prostaglandin. Sesuai diamalkan oleh semua wanita dipelbagai peringkat umur. Dengan pengambilan yang konsisten, anda mampu melihat perubahan pada diri anda seperti, kuku dan rambut lebih sihat, kurang masalah gatal pada kulit, period yang lebih teratur, kurang sakit pms (premenstrual syndrome) dan pelbagai lagi.

Baca Juga:

Kenali Khasiat GLA Shaklee

Set Kecantikan Kulit Shaklee

 

Antioksida – Vitamin C dan Vitamin E

Vitamin C – SR Vitamin C Plus Shaklee ini istimewa kerana bersifat Sustained Release. Pelepasan vitamin secara berperingkat. Vitamin ini membantu menguatkan imuniti badan anda, menggalakkan kesihatan gigi, gusi dan tulang, membantu merangsang kolagen dalam badan.

Set Kecantikan Kulit Shaklee
Vitamin E : Vitamin yang mempunyai antioksidan yang tinggi untuk penjagaan kesihatan yang baik. Keistimewan Vitamin E Shaklee ialah dihasilkan daripada ekstrak biji anggur. 1 kapsul menyediakan 400IU vitamin E dari sumber semulajadi daripada minyak kacang soya dalam bentuk D-Alpha-Tokopherol yang merupakan bentuk aktif vitamin E untuk penyerapan maksimum. Vitamin ini juga dilengkapi dengan Selenium untuk fungsi penyerapan optimum.

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

Set Kecantikan Kulit Shaklee

One thought on “Set Kecantikan Kulit Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge