Demi menjawab banyak pertanyaan berkenaan cara nak buat ESP smoothie, jom saya tunjuk ajar caranya. Dengan syarat ini adalah resepi smoothie paling mudah yang anda pernah jumpa!

Paling fav is Banana Smoothie. Feel free to use pisang yang dan riped atau yang dah masak ranum tu, super manis!

Jom baca bagaimana saya membuat smoothie paling mudah dan berkhasiat malah sangat sedap. Sangat mudah, cepat dan berkhasiat.

Resepi ESP SmoothieĀ Paling Mudah!

1 biji pisang
2 sudu ESP
1 sudu besar chia seed
1/2 sudu teh cinnamon powder
Air

Blend semua sampai jadi tekstur smoothie.

Resepi ni best sebab sugar-free, dairy-free, lactose-free dan very healthyšŸ˜

I love it!

Resepi Smoothie paling mudah

Kenapa Penting Minum ESP?

ā€¢memberi tenaga dan kecergasan sepanjang haro

ā€¢breakfast ‘on the go’ paling pantas

ā€¢minuman yang mengenyangkan

ā€¢bagus untuk kulit terutama untuk parut

Banyak lagi kebaikan ESP ni. Yang dah minum je tau ESP ni memang best.

Jom jadi ESP lover macam saya!

Resepi Smoothie Paling Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge