Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Bulan ni, saya nak hebahkan pada semua, promosi Bulan Mac 2016. Lebih jimat! Lebih hebat! Lebih berbaloi!!!!

Energizing Soy Protein (ESP)

  
Beli 6 percuma 1. Kalau beli 2 tong, dapat 5% diskaun. Bukan itu sahaja, dapat pulak free membership dari shaklee. 

Kenapa korang wajib beli ESP?

  • Memberi tenaga berpanjangan
  • Memudarkan parut jerawat dan parut lain
  • Wajah jadi berseri-seri dan ‘pinkish’
  • Mengurangkan keletihan dan kelesuan yang melampau
  • Membantu dalam pengurusan berat badan-kenyang lebih lama
  • Memelihara rahim bagi yang mahu hamil
  • Membantu menguatkan rahim dan tenaga bagi ibu yanv sedang hamil
  • Memeriahkan susu bagi ibu-ibu yang menyusu anak
  • Menganjalkan kulit. Bukan kulit muka aje, tapi satu badan anjal.
  • Memberi kesihatan yang optimum

Vitalea For Children 

  
Beli 3 dapat 4 botol. Jom kita tengok kenapa kita wajib ambil Vitalea Children ni: 

  • Berperisa anggur dan tablet yang ‘chewable’ (boleh dikunyah) macam gula-gula
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang tak mahu makan
  • Kanak-kanak yang selalu demam atau tak sihat
  • Lengkap 19 jenis vitamin dan mineral
  • Memberi nutrisi lengkap untuk tumbesaran kanak-kanak
  • Membantu pembentukan tulang yang sihat
  • Menyokog sistem imunisasi kanak-kanak

Vivix

  
 Kalau kawan-kawan beli 2 botol, korang akan dapat 5% diskaun dan free membership!!! Apa hebatnya Vivix ni? 

  • Kehebatan resveratrol dalam Vivix membantu mengembalikan kesihatan tubuh yang sebenar
  • Resveratrol dalam 1 sudu Vivix adalah bersamaan dengan 100 gelas wain. Ini bermakna 100x ganda!!!
  • Resveratrol dalam produk lain hanya 20% sahaja. Tapi dalam Vivix ada 98% resveratrol asli
  • Kajian oleh pakar membuktikan, resveratrol kalau digabungkan dengan polifenol, mampu memberi kesan yang lebih power sebanyak 10x ganda! Vivix ada 15 jenis polifenol di dalamnya. Boleh bayang tak betapa powerful Vivix ni?

Jadi, apa tunggu lagi, order sekarang untuk menikmati kehebatan supplement Shaklee. Nak lagi murah, daftar ahli. Seumur hidup. Memang berbaloi!

Jika anda nak order atau sign up ahli, boleh terus contact saya

Your Shaklee Distributor

Fadhilah – 0194555534

Promosi Mac 2016. Penjimatan Berganda-ganda!!!
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge