Insan 1

 "Saya sudah jumpa bisnes yang menguntungkan. Mudah dan sangat fleksibel dengan masa saya"

Insan 2

"Saya sudah buat banyak jenis bisnes, tapi takde yang sesuai dengan saya. Saya masih mencari bisnes dengan modal kecil dan tidak perlu bersusah payah menyimpan stok"

 

Adakah anda salah seorang yang pernah berada di dalam dua situasi di atas?

Ada yang sudah mencuba banyak jenis perniagaan kecil-kecilan, tetapi masih tak puas hati dengan hasilnya. Mungkin dari segi keuntungan, penyimpanan stok atau pun perniagaan yang memerlukan modal yang besar.

Bagi saya pula, saya sudah jumpa perniagaan yang paling menguntungkan. Perniagaan ini mudah dan sangat fleksibel bagi saya yang bekerja sepenuh masa. Bukan itu sahaja, ada beberapa lagi kelebihan yang patut saya beritahu kepada anda!

Ciri – Ciri Perniagaan Yang Paling Menguntungkan

#Tiada Modal Besar

Anda hanya mendaftar sebanyak RM75 (termasuk RM10 untuk pengeposan member kit).

#Tidak Perlu Simpan Stok

Bisnes Shaklee mudah. Anda tak perlu simpan stok. Bila ada permintaan atau order, just klik-klik di Shaklee2U. Atau, jika anda tinggal berdekatan dengan cawangan Shaklee, boleh walk in di mana-mana cawangan dalam Malaysia untuk mendapatkan produk yang diingini. Lihat di sini Cawangan Shaklee

#Tiada Kekangan Masa

Anda bebas menjalankan perniagaan pada bila-bila masa dan di mana sahaja! Anda boleh buat online atau offline diwaktu anda lapang.

 

#Halal Dan Mengikut Syarak

Produk yang dijual adalah Halal. Status Halal ini telah berikan oleh ISA (Islamic Service of America). Badan ini telah diiktiraf oleh JAKIM untuk memberi pengesahan Halal bagi produk yang berasal daripada Amerika Syarikat. Sila lihat Sijil Halal Shaklee di sini.

 

Perniagaan yang saya maksudkan ini ialah Perniagaan Shaklee. Penjualan produk kesihatan daripada bahan semulajadi, bermula dengan makanan tambahan (supplement), produk pembersihan rumah dan produk kecantikan. Semuanya berasaskan tumbuhan semulajadi dan selamat digunakan oleh semua peringkat umur dan golongan yang ada di Malaysia.

shaklee

Selain menyumbang kepada nilai kesihatan, masyarakat Malaysia juga boleh menambah pendapatan melalui penjualan produk-produk ini.

Jika anda berminat untuk menjalankan perniagaan ini, boleh hubungi saya melalui medium berikut:

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

 

Saya Sudah Jumpa Perniagaan Yang Paling Menguntungkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge