Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai, kawan-kawan. Selamat berhujung minggu. Selalu kalau hujung minggu macam ni la kita nak jalan-jalan, shopping, cuba resepi baru, nak berkebun, nak tanam bunga, nak berjogging dan tak kurang juga yang attend kenduri.

Walau apa pun yang korang buat, jangan lupa jaga kesihatan dan amalkan makanan yang seimbang. Dan jangan lupa amalkan supplement dan produk Shaklee yang lain.

Saya Fadhilah, wakil Shaklee dari Perak. Bagi kawasan Batu Kurau, Kamunting dan Semanggol, saya boleh COD disekitar kawasan tersebut. Saya juga ada membuat pengeposan ke seluruh Malaysia.
Bagi yang nak mendapatkan produk Shaklee, feel free to contact me!

Selamat Berhujung Minggu!

Fadhilah – 0194555534

Pengedar Sah Shaklee Perak
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge