Pelan Pemasaran Shaklee

Bagaimana Perniagaan Shaklee Berfungsi?

Shaklee dimulakan sejak 60 tahun yang lalu oleh Dr. Forrest C. Shaklee.

Shaklee adalah berkaitan dengan membangunkan komuniti dan mendapat ganjaran daripadanya. Oleh itu, pada 1956, Dr. Shaklee mereka satu model revolusi perniagaan dan penyebaran maklumat kesihatan yang digelar pemasaran sosial.

Kaedah Pemasaran Sosial

Guna

Anda menggunakan produk Shaklee untuk keperluan anda. Anda merasai sendiri pengalaman ‘bershaklee’ dan anda ialah testimoni terbaik untuk anda sendiri. 

Kongsi

Bila anda sudah merasai kebaikan daripada produk Shaklee yang anda gunakan, anda kongsi dengan insan sekeliling anda berkenaan produk ini. Bagaimana Shaklee menjadi sebahagian daripada hidup anda? Bagaimana Shaklee memberi kebaikan dalam hidup anda sekeluarga? Bagaimana Shaklee telah mengubah hidup anda? Kongsikan! Dan jangan lupa gabungkan pengalaman anda dalam perkongsian itu.

Membina

Anda tidak boleh sendiri!

Selain berkongsi dengan insan sekeliling anda yang rapat, anda perlu kembangkan perkongsian anda dengan orang yang lebih jauh dan mengembangkan perniaagan anda! Supaya semua orang mendapat manfaat bersama. Anda perlu menaja orang lain untuk anda kongsikan kebaikan Shaklee.

Keistimewaan Sebagai Pengedar Shaklee

  1. Nikmati produk Shaklee pada harga pengedar
  2. Hadir ke ceramah kesihatan, pemeriksaan rundingan kesihatan oleh pakar pemakanan Shaklee
  3. Berpeluang menambah pendapatan

Bagaimana mendaftar sebagai ahli Shaklee? Anda boleh klik disini

Tawaran Shaklee Kepada Anda

Shaklee menawarkan kepada setiap pengedarnya 3C. 

pelan pemasaran shaklee

Bagaimana Shaklee Berfungsi

Keuntungan Dan Komisyen Shaklee

Pengiraan komisyen Shaklee adalah berdasarkan UV atau point yang diperoleh bagi setiap produk yang dibeli. Jika banyak produk yang dibeli, dan nilai UV anda besar, lagi besar bonus anda!

pelan pemasaran shaklee

Tiada Belian Wajib

Bagi setiap ahli yang berdaftar, tiada belian wajib setiap bulan yang perlu anda lengkapi untuk mengekalkan keahlian anda. Namun, jika ingin mendapat bonus, anda perlu mematuhi syarat kelayakan bonus yang telah ditetapkan.

Sokongan Upline

Upline terdekat anda akan membimbing anda dalam pelbagai cara supaya anda sama-sama berjaya bersama mereka. Tambahan pula, di zaman canggih ni, bermacam cara boleh dihubungi. Ada yang buat perjumpaan (offline coaching), online coaching melalui webinar, whatsapp dan pelbagai lagi.

pelan pemasaran shaklee

Sama Usaha Sama Mendapat

Shaklee mengamalkan konsep, siapa yang usaha, dia akan dapat hasilnya. Lebih banyak anda share kebaikan Shaklee yang anda guna, lebih besar potensi anda. Seperti yang dikatakan oleh Dr. Shaklee, Pemasaran Sosial. Anda guna, anda kongsi dan anda taja.

Pembelian Mudah

Pembelian boleh dibuat melalui atas talian sahaja. Sangat mudah dan efektif. Bukan itu sahaja, pendaftaran ahli juga boleh dibuat dengan kaedah yang sama. Namun, jika anda ada masa, anda boleh walk in ke mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan dengan anda.

Shaklee Difference

  • Halal
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan

Pelan Pemasaran Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge