Pelan Pemasaran Shaklee

Bagaimana Perniagaan Shaklee Berfungsi?

Shaklee dimulakan sejak 60 tahun yang lalu oleh Dr. Forrest C. Shaklee.

Shaklee adalah berkaitan dengan membangunkan komuniti dan mendapat ganjaran daripadanya. Oleh itu, pada 1956, Dr. Shaklee mereka satu model revolusi perniagaan dan penyebaran maklumat kesihatan yang digelar pemasaran sosial.

Kaedah Pemasaran Sosial

#Guna

Anda menggunakan produk Shaklee untuk keperluan anda. Anda merasai sendiri pengalaman ‘bershaklee’ dan anda ialah testimoni terbaik untuk anda sendiri. 

#Kongsi

Bila anda sudah merasai kebaikan daripada produk Shaklee yang anda gunakan, anda wajib kongsi kebaikan produk ini dengan insan sekeliling anda. Kongsikan segalanya!

Apa pendapat anda tentang produk?

Kesan yang anda sudah rasai sepanjang mengambil supplement?

Bagaimana Shaklee memberi kesan dan mengubah hidup anda?

#Membina

Anda tidak boleh sendiri!

Selain berkongsi dengan insan sekeliling anda yang rapat, anda perlu kembangkan perkongsian anda dengan orang yang lebih jauh dan mengembangkan perniaagan anda! Supaya semua orang mendapat manfaat bersama. Anda perlu menaja orang lain untuk anda kongsikan kebaikan Shaklee.

Keistimewaan Sebagai Pengedar Shaklee

  1. Nikmati produk Shaklee pada harga pengedar
  2. Hadir ke ceramah kesihatan, pemeriksaan rundingan kesihatan oleh pakar pemakanan Shaklee
  3. Berpeluang menambah pendapatan

Bagaimana mendaftar sebagai ahli Shaklee? Anda boleh klik disini

Tawaran Shaklee Kepada Anda

Shaklee menawarkan kepada setiap pengedarnya 3C. 

pelan pemasaran shaklee

Bagaimana Shaklee Berfungsi

#Keuntungan Dan Komisyen Shaklee

Pengiraan komisyen Shaklee adalah berdasarkan UV atau point yang diperoleh bagi setiap produk yang dibeli. Jika banyak produk yang dibeli, dan nilai UV anda besar, lagi besar bonus anda!

pelan pemasaran shaklee

#Tiada Belian Wajib

Bagi setiap ahli yang berdaftar, tiada belian wajib setiap bulan yang perlu anda lengkapi untuk mengekalkan keahlian anda. Namun, jika ingin mendapat bonus, anda perlu mematuhi syarat kelayakan bonus yang telah ditetapkan.

#Sokongan Upline

Upline terdekat akan membimbing anda dalam pelbagai cara supaya berjaya bersama mereka. Tambah pula, dizaman canggih ni, pelbagai proses coaching atau kelas boleh dijalankan tanpa batasan. Online coaching juga boleh melalui pelbagai bentuk seperti webinar, whatsapp dan video call. Namun, jika anda expert dalam aspek offline coaching, silakan berbuat demikian! Anda boleh melakukannya dalam pelbagai cara mengikut kesesuaian masa dan keadaan.

pelan pemasaran shaklee

#Sama Usaha Sama Mendapat

Shaklee mengamalkan konsep, siapa yang usaha, dia akan dapat hasilnya. Lebih banyak anda share kebaikan Shaklee yang anda guna, lebih besar potensi anda untuk berjaya. Seperti yang dikatakan oleh Dr. Shaklee, Pemasaran Sosial. Anda guna, anda kongsi dan anda taja. Shaklee TIDAK mengamalkan konsep ‘orang bawah buat kerja, orang atas dapat nama & keuntungan’. Pemasaran sosial dalam Shaklee memerlukan anda untuk bersama berganding bahu dengan leader atau upline untuk sama-sama naik dan berjaya sehingga ke puncak.

#Pembelian Mudah

Pembelian boleh dibuat melalui atas talian sahaja. Sangat mudah dan efektif. Bukan itu sahaja, pendaftaran ahli juga boleh dibuat dengan kaedah yang sama. Namun, jika anda ada masa, anda boleh walk in ke mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan dengan anda.

Shaklee Difference

  • Halal
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan

Jadi, apa tunggu lagi?! Jom sertai kami sekarang untuk membina masa depan yang lebih cerah. Jana pendapatan tambahan anda dengan SHAKLEE.

Jika anda berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shakkee, boleh hubungi saya melalui medium berikut:

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

Pelan Pemasaran Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge