Assalamualaikum & selamat pagi.

Kali ni dah masuk part 2 pulak. 

Setiap hari bila ada order yang masuk, tugas saya adalah order thru online. Disebabkan branch paling dekat pon di Ipoh dan Penang, jadi saya memilih untuk beli barang secara online sahaja. Mudah dan cepat. 

Barang selalunya akan amik masa 1-2 hari bekerja. Dan dihantar menggunakan perkhidmatan Gdex. Tapi kalo ada musim perayaan atau cuti umum, lambat sikit barang sampai. 

Hampir setiap hari, saya perlu ke Gdex untuk pickup barang. Kakak-kakak kat situ memang dah kenal muka i ni. Masuk je, tak payah cakap banyak, memang dah tahu barang saya tu adalah shaklee. Macam dalam gambar tu. 

 

Adakala kalo saya keluar ke mana-mana, saya akan singgah di branch untuk beli barang. Mudah sangat.

Saya sangat enjoy dengan apa yang saya buat. The flexibility is there. Kita pilih apa yang kita nak dan hasil yang bakal kita dapat. Sesungguhnya berbisnes dengan Shaklee menjadikan saya lebih terbuka, lebih berlapang dada dan mendidik saya untuk kerja kuat for my own living. 

Alhamdulillah…

Bye?

My Journey to Success with Shaklee Part 2
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge