Raya vs Penyakit!
Selalunya, bila musim raya mesti ada terdengar penyakit yang muncul selepas tu. Bermacam jenis penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, strok dan sindrom terlebih makan. 

Memang bukan suatu yang luar biasa dilihat di Malaysia bila menjelang raya, pelbagai juadah yang sedap & menyelerakan terhidang. Siapa yang mampu tolak makanan sedap kan?! Berhati-hati ye. Dalam seronok beraya jangan sampai mengabaikan kesihatan sendiri. Berpada-pada bila menjamah makanan. Jangan keterlaluan. 


Kalau takut jejas tubuh badan tu dengan penyakit yang tak diduga, Omega Guard ni korang mesti ada tau. Selain bagus untuk otak, Omega Guard ni juga mampu memelihara tubuh badan & jantung daripada serangan penyakit berbahaya seperti….sakit jantung!!


Omega Guard berfungsi membakar lemak yang tiak diperlukan oleh badan. Satu sajian Omega Guard bersamaan 905mg asid lemak omega 3 yang lengkap dengan DHA, EPA, ALA. 

Jika anda memerlukan Omega Guard, jangan segan silu, boleh contact saya untuk order & consultation sepanjang membeli dengan saya. 

Sharing is caring✌️

Your Trusted SID Shaklee

Fadhilah – 0194555534

#tsunamishaklee

Mengundang Penyakit di Musim Raya! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge