Assalamualaikum.

Korang yang membaca ni rajin ber’masker’ tak?

Saya nak share cara bermasker paling mudah.

Jangan risau, anda tak perlu masuk hutan atau menumbuk bahan bagi nak rak hanya semata nak bermasker.masker-espvivixBahan ni ada di rumah dan hanya simple steps sahaja.

Bahan

1/2 ts Vivix

1/2 ts ESP (Energizing Soy Protein)

Sedikit air putih

Cara Membuat Masker

Satukan semua bahan dan kacau rata. Jumlah air tu agak-agak je sehingga campuran menjadi pes.

Bila dah siap, boleh terus sapu di muka dan leher. Biar sehingga kering. Selepas it anda boleh bilas dengan air bersih.

Kemudian boleh la fefeling muka licin, halus dan lembut ajer.

Selamat Mencuba.

Masker Muka : Kulit Halus Licin Dan Gebu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge