Assalamualaikum.

Korang yang membaca ni rajin ber’masker’ tak?

Saya nak share cara bermasker paling mudah.

Jangan risau, anda tak perlu masuk hutan atau menumbuk bahan bagai nak rak hanya semata nak bermasker.masker-espvivixBahan ni ada di rumah dan hanya simple steps sahaja.

Bahan

1/2 ts Vivix

1/2 ts ESP (Energizing Soy Protein)

Sedikit air putih

Cara Membuat Masker

Satukan semua bahan dan kacau rata. Jumlah air tu agak-agak je sehingga campuran menjadi pes. Jangan terlalu cair atau pekat ye.

Bila dah siap, boleh terus sapu di muka dan leher. Biar sehingga kering. Selepas it anda boleh bilas dengan air bersih.

Kemudian boleh la fe-feeling muka licin, halus dan lembut ajer.

Kelebihan Selain Masker

Vivix dan ESP sangat famous dengan khasiatnya untuk tubuh badan setiap pengguna di setiap peringkat. Denga bahan semulajadi yang terdapat di dalamnya dan dijana daripada tumbuhan organik, membolehkan Vivix dan ESP menjadi supplement organik yang menyihatkan tubuh badan.

Anda boleh baca disini kelebihan Vivix. Vivix adalah ciptaan terbaik dalam industri kesihatan. Didatangkan dalam botol 150ml, cecair merah ini sangat ‘berkuasa’ untuk membawa kesihatan kita pada tahap lebih baik.

ESP pula protein powder kegemaran kebanyakan rakyat Malaysia yang mahukan sumber protein yang sihat & selamat. Anda boleh teliti kelebihan ESP disini.

Jika anda berminat mendapatkan supplement terbaik daripada Shaklee, boleh hubungi saya melalui medium berikut:

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

 

 

Masker Muka : Kulit Halus Licin Dan Gebu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge