Kelebihan Bisnes Shaklee

Saya akan berikan 6 Kelebihan Bisnes Shaklee, menurut pandangan saya:

#Very flexible

Saya suka bisnes yang sangat mudah dan fleksibel. Mudah tu maksudnya dari segi teknikal. Saya mudah nak promote dan bercerita berkenaan produk Shaklee all over my social media. Di FB, di instagram dan even in here, in my blog walaupun saya sibuk bekerja sepenuh masa.

Kelebihan Bisnes Shaklee

#Support group yang BEST

Ni memang best. Support group daripada uplines & sidelines, tak kurang jugak daripada downlines memang terbaik. Kami saling menyokong dan membantu antara satu sama lain. Anda tidak akan keseorangan.

#Produk Yang Bagus

Produk Shaklee adalah yang terbaik. Dengan adanya kajian yang berterusan untuk setiap produk dan R&D dilakukan oleh pakar-pakar perubatan yang bertauliah, menjadikan produk Shaklee adalah pilihan masyarakat dunia.

Kelebihan Bisnes Shaklee

#Kenapa Shaklee berbeza?

Kerana Shaklee menyediakan produk yang SENTIASA SELAMAT, SENTIASA SEMULAJADI & SENTIASA BERKESAN.

Kelebihan Bisnes Shaklee#Peluang Berniaga

Melalui Shaklee, selepas anda enjoy dan puas hati dengan produk yang disediakan Shaklee, ada satu lagi langkah untuk anda buat? Share it! Anda wajib berkongsi rasa suka anda dengan orang ramai supaya lebih ramai sihat atas asbab Shaklee dan lebih ramai boleh jana pendapatan sampingan.

Kelebihan Bisnes Shaklee

#Modal yang rendah

Anda hanya perlu membayar RM65 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Jika anda online registration, RM75 (termasuk RM 10 untuk pengeposan kit member). Mudah sahaja. Dan anda kekalkan membership dengan renew sebanyak RM30 setiap tahun. Itu sahaja. Dan tak mahal pun kan?

Tentang saya:

Jika anda membaca entry ini, anda mungkin berfikir bahawa saya adalah antara 1 dalam beribu pengedar Shaklee di Malaysia ni. Ye betul. Saya salah seorang daripada mereka yang ingin berjaya membantu ramai orang sihat melalui Shaklee.

Nama saya Fadhilah. Dahulu saya seorang yang bekerja sepenuh masa dalam jadual bersyif, namun kini mengabdikan diri sepenuh hati setiap hari dengan Shaklee sebab saya suka menolong orang ramai sihat dan cergas. Saya juga pengguna produk Shaklee for the past 4 years and i’ve been loving it since then.

Kelebihan Bisnes Shaklee

Bagaimana Saya Mula Menyertai Shaklee?

Saya bermula dengan Shaklee sejak Januari 2014. 

Sebenarnya saya bermula sebagai pengguna. Pada masa tu saya sangat memerlukan supplement untuk boost energy saya semasa bekerja. Kebetulan pada masa itu, kerjaya saya menuntut saya bergerak hampir 24 jam kerana jadual bersyif. Apabila balik rumah, saya memang tak boleh buat kerja lain selain tidur. 

Memandangkan saya tak ‘happy’ dengan keadaan ini, saya berusaha mencari supplement yang terbaik untuk diamalkan bagi jangka masa yang panjang. Dan saya juga mahu mencari supplement yang selamat TANPA perlu memperjudikan kesihatan saya di masa akan datang.

Rezeki Dengan Shaklee

Alhamdulillah, memang ada rezeki bersama Shaklee kerana, masa saya asyik sangat scroll FB tiba-tiba terpandang iklan Shaklee di FB. Lepas dah dapat barang dan dah cuba selama 4 bulan, akhirnya pada 1 April 2014 saya mendaftarkan diri menjadi Shaklee Distributor.

Jika anda berminat dengan apa yang saya katakan tadi, boleh contact saya untuk maklumat lanjut atau boleh ronda-ronda kat shaklee.com.my ni ye. 

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

Kelebihan Bisnes Shaklee

One thought on “Kelebihan Bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge