Assalamualaikum.

Kalau dulu, setiap pagi, saya mesti runsing pikir apa nak breakfast hari tu. Nak makan pun runsing, iye tak?

Tapi sekarang tak susah dah. Sebabnya, sarapan saya sekarang ini mudah dengan adanya ESP (Energizing Soy Protein). Mudah sangat, hanya masukkan 2 sudu besar serbuk ESP dalam bekas shaker yang berisi air sejuk atau air suam, dan shake very well.

 

5 sebab utama saya suka ESP!

  • Memberi kecergasan badan sepanjang hari
  • ESP mengenyangkan dan ringan untuk perut
  • Membantu memperbaharui sel didalam badan
  • Menjaga kesihatan dengan membaik pulih sel dalam badan
  • Minuman protein yang rendah Indeks Glisemik
  • ESP membantu melicinkan dan melembutkan kulit

Kalau dulu, sarapan saya semestinya roti bakar dan secawan dua air kafein. Kalau sebut pasal air kafein tu, memang setiap hari saya akan ambil, paling kurang 2 cawan sehari. Masa tu tak tahu lagi yang kafein ni tak bagus untuk kesihatan. Secawan memang tak cukup. Walaupun saya tahu minuman berkafein tak bagus untuk kesihatan, saya tetap minum juga setiap hari. Addicted. Tapi jangan jadi mcm saya tau!

Saya sudah insaf ambil minuman berkafein, sebab tak bagus untuk kesihatan jangka panjang. Jadi, pada kawan-kawan diluar sana, jaga pemakanan dan jaga kesihatan. Pilih makanan yang lebih baik dan menyihatkan untuk badan anda.

Sharing is caring.

ESP Sumber Kecergasan Setiap Pagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge