Busy Week!

Assalamualaikum semua. Hah! Busy week. This few days i had been through tough days. Only God knows what happened. Eh…english pulak. Maaf sebab dah lama tak update blog. Maaf untuk diri sendiri jugak sebab tak mampu nak curi masa untuk

Cara-cara Membuat Masker Muka Agar Licin Dan Gebu

Cara-cara Membuat Masker Muka Agar Licin Dan Gebu

Assalamualaikum. Saya sambil-sambil duduk relax ni, teringat pulak nak buat masker muka. Dah lama tak bermasker. Tujuan kita bermasker ni adalah untuk ‘rejuvenate’ atau nak refresh kembali kulit muka. Selain tu, kita juga boleh buang segala daki dimuka yang selama

Petua Atasi Kulit Berminyak Yang Merimaskan!

Petua Atasi Kulit Berminyak Yang Merimaskan!

Assalamualaikum. Pernah tak rasa selalu kena struggle bila muka kita berminyak? Seksa dan rimas. Kalo sapu muka dengan tangan, confirm melekat segala minyak di tapak tangan. Jom cuba 3 jenis petua ini untuk mengatasi kulit berminyak. LIMAU NIPIS -Potong beberapa