Cadangan Vitamin Untuk Travel

Cadangan Vitamin Untuk Travel

Vitamin Sewaktu Travel Tahun ini, nampak gayanya banyak kena travel. Travel masih dalam Malaysia. InsyaAllah satu hari nanti dapat travel ke oversea pulak, amin. Travel yang saya maksudkan adalah saya perlu drive ke beberapa negeri untuk pelbagai aktiviti, seperti kenduri,

Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser : Pencuci Muka Terbaik

Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser : Pencuci Muka Terbaik

Kalau dalam hal memilih pencuci muka, sabun atau shampoo saya memang sangat cerewet. Saya akan pilih produk yang betul saya suka dan tak memudaratkan. Antaranya, pencuci muka Nutriwhite ni. Sejak guna hari tu…im in love??? terus. Tak guna jenis yang

Busy Week!

Assalamualaikum semua. Hah! Busy week. This few days i had been through tough days. Only God knows what happened. Eh…english pulak. Maaf sebab dah lama tak update blog. Maaf untuk diri sendiri jugak sebab tak mampu nak curi masa untuk

Cara-cara Membuat Masker Muka Agar Licin Dan Gebu

Cara-cara Membuat Masker Muka Agar Licin Dan Gebu

Assalamualaikum. Saya sambil-sambil duduk relax ni, teringat pulak nak buat masker muka. Dah lama tak bermasker. Tujuan kita bermasker ni adalah untuk ‘rejuvenate’ atau nak refresh kembali kulit muka. Selain tu, kita juga boleh buang segala daki dimuka yang selama