Perubahan Besar Selepas Mengamalkan Supplement Shaklee

Perubahan Besar Selepas Mengamalkan Supplement Shaklee

“Bekerjalah kita seperti kita akan hidup 100 tahun lagi. Beribadahlah kita seakan-akan kita mati esok hari”. Kerja & ibadah sama je…perlukan badan yang sihat. Kalo sakit macam mn nak buat semua tu kan.¬†Sepanjang dah amik shaklee ni kan.. alhamdulillah banyak

Healing Crisis atau Krisis Penyembuhan Semasa Mengamalkan Vitamin

Healing Crisis atau Krisis Penyembuhan Semasa Mengamalkan Vitamin

‘Healing Crisis’  Masa mula2 saya amik shaklee, saya mula dengan ESP & Vitalea.  Lepas amik kedua-duanya, saya dapat healing crisis (krisis penyembuhan) yang teruk. Demam, sakit kepala, dizziness, tak larat untuk lebih kurang seminggu.  Tapi saya tak stop, keep amik