Impian Hidup

Impian Hidup

Assalamualaikum.  Korang ada impian tak?  Apa impian korang?  Saya pun ada impian. Banyak…. Dalam banyak2 impian, yang satu ni memang paling top sekali dalam setiap kali doa.  Impian saya nak bawak mak dan abah menunaikan umrah. Yelah, sementara diorang masih

Cash On Delivery 

Cash On Delivery 

Pengalaman COD? Sepanjang duk buat Shaklee ni kan, selalunya saya order online je…senang sungguh…cepat sampai pulak tu?. Bila barang dah sampai saya akan ambil sendiri di Gdex Taiping. Kemudian merayau la saya COD kat customer tershayang?.  Bila hantar sendiri barang

Tempat Percutian Idaman – Jepun

Tempat Percutian Idaman – Jepun

Assalamualaikum✌️ Bila ditanya tempat percutian yang paling teringin nak pegi, tiba-tiba jadi blurr pulak….sebabnya banyak sangat tempat yang cheq teringin nak p. Banyak sangat!? Tapi bila difikirkan balik, saya paling tersentuh hati dengan negara Jepun. Jadi saya nak pergi melancong