Assalamualaikum semua.

Hah! Busy week. This few days i had been through tough days. Only God knows what happened. Eh…english pulak.

Maaf sebab dah lama tak update blog. Maaf untuk diri sendiri jugak sebab tak mampu nak curi masa untuk update blog. 

Dengan syif tak menentu, double shift, triple shift dan kesibukan yang lain menyebabkan saya tak sempat nak hadap fb, nak update blog mahupun menjengah instagram.

Sempena kesibukan yang tiada penghujung ni, saya sangat perlukan tenaga tambahan selain daripada sumber makanan harian. 

Badan letih ➡️ takde tenaga ➡️ lemah letih lesu ➡️ makan ➡️ bertenaga boleh lompat-lompat ?

Jadi, saya perlukan supplement untuk tampung tenaga harian saya. Saya nak kongsikan apa yang menjadi sumber tenaga seharian. Walau saya penat secara fizikal tapi saya masih mampu bergerak dan bekerja dengan baik. 

  

  • Vitalea – sebagai tenaga TAMBAHAN & SEGERA. Dengan kata lain, sebagai Vitalea bertindak sebagai energy booster untuk tubuh badan.
  • B-Complex – mengawal emosi dan kemurungan. Kalo skip ni rasa macam nak telan orang. Hehehe… Its really good!
  • Vitamin C – sebagai imune booster. Meningkatkan keupayaan imunisasi kita terhadap serangan virus
  • Omega Guard – sebagai pembakar lemak tak perlu dalam badan dan mengawal selera makan. Maklumlah, bila kerja tak tentu syif ni memang selera makan macam hantu. Jadi kena kawal dan cegah sebelum parah.
  • Vitamin E – untuk kulit dan kelancaram darah. Bagus diambil untuk mengelakkan kedutan diwajah sebelum usia
  • Ostematrix – ohhh i love this! Segala lenguh kaki dan pinggang seharian berjalan dan bergerak HILANG, selepas bangun tidur. 
  • ESP – juga sebagai energy booster. Tapi saya ambil untuk lebih kepada mengenyangkan sepanjang hari. Manalah tahu, saya terlupa nak makan, paling kurang ESP dah membantu lapik perut.
  • Set Nutriwhite – jangan lupa untuk bersihkan muka di luaran supaya nampak segar. Nutriwhite memang sesuai dengan saya dan saya sangat sukakannya!

  

wpid-picsart_1441457900164.jpg
Pesanan saya untuk kawan-kawan semua, walau sesibuk mana pun anda jangan lupa untuk makan secara sihat, tidur secukupnya dan hidup dengan sihat. Nak lagi sihat, tambah supplement Shaklee dalam diet harian anda. 

Senyum la selagi boleh walau penat! hihi…

Sharing is caring.

Jika anda mencari supplement shaklee, anda boleh terus hubungi saya ye.

Your Shaklee Distributor

Fadhilah – 0194555534

Busy Week!
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge