Bagaimana Saya Bermula Dengan Shaklee?

Okay, 4 tahun dulu, saya seorang yang aktif tetapi selalu sangat demam. Hampir setiap bulan. Kemudian ditambah pula dengan jenis pekerjaan saya semenjak 3 tahun lepas, menuntut saya kerja lebih masa, waktu kerja yang tidak menentu.

→Kemudian

Pada mulanya, saya fikir ianya benda biasa. Namun, apabila berlarutan, saya sendiri pun tak tahan. Jadi, saya terfikir untuk ambil supplement yang mampu untuk membantu saya aktif setiap hari. Saya pun mula mencari supplement apa yang sesuai dengan saya. Dan dalam banyak pencarian, saya terjumpa satu artikel di FB yang dipost oleh kawan saya sendiri. Saya tertarik dengan fungsi dan manfaat setiap supplement. Saya contact kawan, kemudian dia cadangkan supplement base on masalah saya.

Apa Yang Saya Order?

Saya bermula dengan ESP dan Vitalea.

Kedua-dua supplement ini membantu untuk memberikan tenaga kepada badan, memulihkan badan yang letih atau penat, menyihatkan badan, membantu memulihkan sel kulit dari dalam dan pelbagai lagi manfaat yang saya terima.

Baca juga:

Kelebihan ESP Yang Patut Anda Tahu

Lebih menarik, selepas 3 bulan mengamalkan ESP dan Vitalea, dibulan yang keempat, saya tambah lagi koleksi supplement saya iaitu Vitamin C. Ramai yang mencuba Vitamin C ini dan mereka sangat puas hati dengan tahap kesihatan mereka apabila konsisten denga supplement ini. Jadi, saya turut mencuba dan memang nyata, ianya sangat bagus untuk mempertingkatkan tahap kesihatan dan imuniti badan.

Manfaat Yang Saya Dapat

  • Badan cergas dan sihat
  • Saya sudah jarang demam
  • Tiada lagi panadol dalam koleksi saya. Setakat ini, saya berjaya untuk mengelakkan mengambil panadol apabila terasa nak demam. Saya akan cepat cari Vitamin C untuk tidak membiarkan demam menguasai badan.
  • Parut pudar dan makin menghilang
  • Kuku yang kuat. Tidak lagi mudah patah dan pecah.
  • Rambut lebih kuat dan hitam berkilat
  • Kulit lebih segar & licin
  • Muka jarang ditumbuhi jerawat. Jika ada, ianya sangat cepat surut

Baca Juga:

Testimoni Vitamin C Untuk Kulit

Cuba tanya diri anda, adakah anda juga mempunyai masalah seperti saya? Dan anda juga inginkan kesan seperti mana yang saya dapat? Oleh itu, anda wajib ambil supplement untuk menambah nutrien penting dalam badan anda.

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Instagram : fadheizshaklee

Bagaimana Shaklee Mengubah Hidup Saya?

4 thoughts on “Bagaimana Shaklee Mengubah Hidup Saya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge