My BIG WHY kenapa saya bersungguh-
sungguh buat Shaklee. 
~My Family~

Saya nak ada TIME FREEDOM yang mana masa tu saya nak dedikasikan khas untuk family saya. 
Saya tak banyak masa dengan diorang. Raya pun kena kerja. Sampai nak amik gambar satu family pon tak boleh sebab tak cukup korum. Saya ler tu yang xde tu?. Jumpa pun kejap2 je. Nak salam raya pon main tarik tangan je?. 
Walaupun saya ada kelebihan masuk keluar kerja tanpa mengira waktu, tapi saya takmau guna kelebihan tu sebab saya pikir perlu jadi contoh pada orang lain, kawan2 & staf. Kita nak orang lain datang on time, ada disiplin & komited, kita pun perlu tunjuk perkara yang sama, kan…!
Bertabahlah selagi mampu. Jom buat shaklee sungguh2?
One fine day….

InsyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge